MEER OVER

Liz

AMBITIEUS

Gedreven

Ik ben Liz, een bevlogen vrije geest, gekenmerkt door loyaliteit en een intrinsieke nieuwsgierigheid naar de uitdagingen en vernieuwingen van het leven. Mijn jeugd op de boerderij bood een rijke ervaring, waar vrijheid, avontuur en de essentiële beginselen van het leven centraal stonden. Ik groeide op met ruimte om te ravotten, paard te rijden, tractoren te besturen, en leerde de cycli van de natuur en duurzaamheid van dichtbij kennen. Mijn ouders gaven me de vrijheid om me te ontwikkelen zonder externe druk, wat resulteerde in een creatieve geest.  

Mijn levensmotto luidt: “Omring je met specialisten en vakmensen, leer van elkaar, en samen creëren we iets bijzonders!” In lijn met Einstein’s woorden: “Idioten willen orde, maar genieën beheersen de chaos.”   

Ik beschik over de gave om mensen op hun gemak te stellen en iedereen de ruimte te geven zijn of haar verhaal te delen. Het samenzijn met dierbaren, proosten op het leven, het uitwisselen van ‘sterke’ verhalen en genieten van ambachtelijke lekkernijen vormen voor mij de kern van waardevolle momenten.

SMOKED by Liz is voortgekomen uit mijn passie om mensen te verbazen met authentieke visdelicatessen, bereid volgens familierecept. Nu overstijgt het bedrijf dat oorspronkelijke doel, waarbij delicatessen een integraal onderdeel zijn geworden van het bredere concept van GIFTS. GIFTS by Liz, geïnspireerd door wat mensen echt willen, duikt diep in de behoeften van het bedrijf, klanten en werknemers. Met een focus op totale ontzorging en gemak, bied ik unieke cadeau-oplossingen die de ervaring op zowel persoonlijk als professioneel niveau versterken. 

Als persoon word ik gekenmerkt door een scala aan positieve eigenschappen. Ik ben gezellig en onderhoudend, waardoor mijn aanwezigheid warmte en sfeer met zich meebrengt. Als ondernemende en energieke persoonlijkheid neem ik initiatief en breng ik vitaliteit in mijn activiteiten. Ik straal liefde en innemendheid uit, waardoor ik geliefd ben bij anderen. Mijn spontaniteit zorgt voor levendigheid en onverwachte, plezierige momenten. Als doorzetter en volhouder laat ik me niet snel uit het veld slaan, en ik ga vastberaden door om mijn doelen te bereiken. Deze combinatie van eigenschappen maakt mij een boeiende en veelzijdige persoonlijkheid. 

Liefs, Liz

GLAASJE BUBBELS

doen?