SMAAKVOLLE

Gifts

BIJZONDER

Lekker

Ontdek de onweerstaanbare wereld van Liz’s smaakvolle GIFTS. Haar culinaire reis begon thuis op de boerderie, doordrenkt met liefde en respect voor natuurlijke producten. De keuze voor onze smaakvolle cadeaus ademen authenticiteit en ambacht, en dat proef je in elke hap. De lekkernijen, ontwikkeld voor en met Liz, zijn puur en vrij van toevoegingen. Laat je verleiden door de bijzonder lekkere smaken en ervaar de onvergetelijke smakelijke ervaring die onze smaakvolle GIFTS te heeft. 

Unieke

SMAAKMAKERS

In het GIFTS by Liz assortiment staat één essentieel element centraal: KWALITEIT. Kwaliteit is de kern van onze onderneming en leidt al onze beslissingen en activiteiten. 

Onze diverse borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld, waarbij verschillende belangrijke peilers een rol hebben gespeeld. De eerste keuze betreft de selectie tussen vis, vlees, of vegetarisch. Vervolgens kiezen we voor pure en gezonde producten die niet alleen het samenzijn versterken, maar ook goed zijn voor het welzijn. 

De variatie in onze borrelboxen stelt ons in staat om aan te sluiten op de persoonlijke wensen van de ontvanger. Elke box bevat een gedetailleerde beschrijving van de producten en biedt suggesties voor de voorbereiding om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. 

Om de culinaire ervaring compleet te maken, werken we samen met de beste wijnsommelier van Nederland, Lukas Wiegman, Biersommelier Job, en Thee expert Het Zuyderblad. De juiste combinatie van eten en drinken maakt een avond genieten van GIFTS by Liz onvergetelijk. 

 

Overheerlijke

INHAKERS

Onze heerlijke luxe, ambachtelijke vislekkernijen worden, uiteraard, in het authentieke vissersdorp Spakenburg gerookt. De havens van Spakenburg zijn diep verweven met de visserijfamilie van Liz. Hier rustten de botters uit waarmee vissers hun brood verdienden, en hier werden ze warm verwelkomd na weken op zee.

De overgrootvader van Liz speelde een cruciale rol in de ontvangst, handel, en het rookproces van de vis. Onze rookmeesters delen dezelfde invloedrijke visserijtraditie en koesteren de visie om eerlijke producten te ontwikkelen met respect voor de natuur. Passie, overtuiging, liefde en respect voor het product, dat proef je!

Genieten met een hoofdletter G! We nemen je mee naar diverse regio’s in het land van de Laars, Italië. Van de authentieke slager uit de Norcia-regio tot de heerlijke verse truffels uit Trevi. Kwaliteit, puurheid, passie en beleving staan bij deze producenten hoog in het vaandel. Het is werkelijk zalig; je weet niet wat je proeft.

Dit perfectioneren we met de meest bijzondere kazen en chocolade, zodat alle componenten aanwezig zijn om de box buitengewoon bijzonder te maken.

Ieder jaar opnieuw kijken we hoe we de boxen verrassend lekker kunnen maken. Excelleren is onze standaard.

GLAASJE BUBBELS

doen?